Projekt

Här finner du de projekt vi har genomfört, samt vad som händer inom GP Sverige. Här finns alla våra projekt stora som små. Syftet är att du ska få en bild av vilka vi är, och vad vi står för. Studera även den internationella nivå och se vår inriktning inom FN. Några inledande texter finner du nedan under "OSMTH i FN".

Vi har vid ett flertal gånger donerat en summa pengar till den Svenska styrkan som tjänstgör utomlands. Pengarna har förvaltats av förbandets präst eller någon av våra medlemmar som har ingått i förbandet. Pengarna är avsedda för ex hälso sjukvård, utbildning eller annat humanitärt som kommer folket tillgodo. Exempel kan ni läsa om genom att klicka på länken här till höger

 Årets veteran utses varje år av veteranförbundet. GP Sverige och Kommanderi EGINO skänker vid detta tillfälle en fastställd summa pengar, där årets veteran väljer, till vilken person eller organisation som ska erhålla pengarna. Ett krav är att donationen skall gå till en verksamhet som stödjer krigets offer.

 
 
OSMTH som en NGO i FN
 
SVERIGES VETERANFÖRBUND