Våra aktiviteter


Innan jul 2019 genomförde vi ett föredrag om OSMTH´s uppdrag inom FN. Om vårat uppdrag där kan du även läsa om på vår sida när du går till startmenyn. Detta föredrag riktar sig till våra medlemmar och om det faller väl ut kommer vi att upprepa detta föredrag för dem som är intresserade. Under 2020 genomfördes en föreläsning av en Riddare som arbetat 3 år vid Jesus dopplats.

Vi hann även med en föreläsning om utgrävningarna kring Salomons tempel efter lämningar från korstågen. Därefter har vi försökt genomföra ett konvent, men detta blev vi tvungna att ställa in på grund av skärpta regler kring större tillställningar. Kontakta oss gärna för en presentation om oss och vår verksamhet.

 

Kommande verksamhet

Under 2021 sker det föredrag från den internationella nivån. Det kommer att handla om Orderns historia och om hur tempelriddarorganisationerna hänger ihop genom århundraden fram till dagens OSMTH. Under våren kommer vi att ha vårat årsmöte där vi även genomför en ceremoni för nya medlemmar och för dem som varit med under längre tid.